Privat Politik

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger og din ret til privatliv. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring vores politik eller vores praksis med hensyn til dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os.

Information om dig

Som besøgende kan du gennemse vores websted for at finde ud af mere om vores websted. Du er ikke forpligtet til at give os personlige oplysninger som besøgende.

Vi indsamler dine personlige oplysninger, når du bestiller et tilbud hos os, når du udtrykker en interesse i at få information om vores produkter eller på anden måde kontakte os.

Generelt styrer du mængden og typen af ​​information, du giver os, når du bruger vores websted. De personlige oplysninger, vi indsamler, afhænger af konteksten af ​​din interaktion med os og webstedet, de valg, du foretager, og de funktioner, du bruger. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan omfatte følgende: Navn, e-mail, adresse og telefon.

Automatisk indsamlet information

Når du bruger vores websted, indsamler vi automatisk visse computeroplysninger ved interaktion mellem din mobiltelefon eller webbrowser med vores websted. Sådanne oplysninger betragtes typisk som ikke-personlige oplysninger.

Tilpasser website til din oplevelse

Vi bruger muligvis de oplysninger, du giver os sammen med alle computeroplysninger, vi modtager til at tilpasse vores websted.

Oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du kommer fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), afhænger vores retsgrundlag for indsamling og brug af dine personlige oplysninger, som beskrevet i denne fortrolighedspolitik, af de oplysninger, vi indsamler, og den specifikke kontekst, som vi indsamler dem. Vi kan behandle dine personlige oplysninger, fordi:
- Du har givet os tilladelse til det
- Behandlingen er i vores legitime interesser, og den tilsidesættes ikke af dine rettigheder
- At overholde loven

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), har du visse rettigheder til databeskyttelse. Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

- Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de personlige oplysninger, vi har om dig
- Rettelsesretten
- Retten til indsigelse
- Begrænsningsretten
- Retten til dataportabilitet
- Retten til at trække samtykke tilbage
Bemærk, at vi muligvis beder dig om at bekræfte din identitet, inden du svarer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige oplysninger. For mere information, kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om vores privat politik, bedes du kontakte os.